Puberruil zoekt kandidaten

Puberruil zoekt kandidaten

Het TV-programma Puberruil zoekt kinderen en hun gezinnen die mee willen doen aan het programma. Ben jij tussen de 10 en 13 jaar oud en lijkt het je leuk om twee dagen ondergedompeld te worden in een ander gezin en een andere cultuur? Ook de Poolse cultuur is daarbij interessant en daarom heeft NPO Zapp ons benaderd of we hier aandacht aan willen besteden! Lees dan verder en geef je op!

De vraag van de redactie van Puberruil

Puberruil Zapp is weer van start en dit seizoen staat cultuur centraal! Heb jij een kind, neef je nicht of ken je iemand met een knotsgekke hobby, is hij/zij gewoon super nieuwsgierig naar andere culturen of gewoon een trouwe kijker? Tag al je vrienden in dit bericht en geef je NU op door een mailtje te sturen naar s.elhadad@visibletv.com of bel naar: 020 7605091

Over Puberruil

"In Puberruil Zapp ruilen jongens en meisjes tussen de 10 en 13 jaar voor twee dagen van leven met een leeftijdsgenootje. Hierbij nemen ze elkaars vrienden, familie en natuurlijk hobby’s over. Dit seizoen staat cultuur en religie centraal. We vinden het heel erg belangrijk dat verschillende culturen en religies hierbij te zien zijn, zowel voor de kinderen die meedoen als voor de families die het programma bekijken natuurlijk. We maken het programma al ruim 10 jaar en hebben veel ervaring met families met verschillende levensstijlen. Puberruil is een hele mooie ervaring, waarbij we vaak zien dat kinderen veel van elkaar leren en uiteindelijk elkaar ook beter begrijpen."

Wat zoekt de redactie van Puberruil?

"We zoeken kids die gek van muziek, theater, cabaret of koken zijn, trots op hun cultuur en nieuwsgierig zijn naar hoe andere mensen leven."

Wil je meedoen? Lees dan nog even verder...

Mocht er geïnteresseerde Poolse kinderen/ouders zijn, vul dan onderstaand gevraagde informatie in. Wij zetten jouw gegevens door aan de redactie die dan contact opneemt.

"Meestal bellen we daarna om elkaar wat beter te leren kennen en natuurlijk zodat we vragen kunnen beantwoorden. Wat goed is om te weten is dat kinderen zich vrijblijvend aanmelden. Ze kunnen later altijd nog besluiten om niet mee te doen natuurlijk. Als het gezin na het Skype-gesprek enthousiast is dan gaan we op zoek naar een ruil 🙂 Soms lukt dat wel, soms lukt dat niet, dan bellen we natuurlijk altijd even. Verder is het goed om te weten dat we met een kleine ploeg filmen bestaande uit een camjo (camerajournalist) met een kleine camera en een productie-assistent die 24/7 bij de kinderen blijft. Dat wil zeggen dat de productie-assistente ook bij het ruilgezin blijft slapen. Dat vinden we belangrijk omdat wij ons erg verantwoordelijk voor de kinderen voelen. Daarnaast gaat er natuurlijk een intense selectie aan vooraf en zorgen wij altijd dat de families die de kinderen ontvangen erg lief zijn en het kind met open armen ontvangen."

Reacties zijn gesloten.