fbpx

okt
28
wo
Poolse bevrijders | Oost, west, thuis…?…. @ ONLINE
okt 28 @ 19:30 – 20:30
Poolse bevrijders | Oost, west, thuis...?.... @ ONLINE

Poolse bevrijders | Oost, west, thuis...?....

Dat naast de Britten, Canadezen en Amerikanen de Polen een belangrijke bijdrage leverden aan onze bevrijding in 1944/1945 is redelijk bekend.

Deze presentatie is een samenwerking met Stichting Driel Polen die ieder jaar zorg draagt voor de herdenking van de Poolse bijdrage aan operatie Market Garden. In deze presentatie laten we zien dat Polen op vele fronten actief waren en dat hun bijdrage mogelijk verder gaat dan u in eerste instantie dacht.

Thema: oost - West

We houden deze lezing in het kader van de maand van de geschiedenis. In het kader van het thema 'Oost - West' staan we nadrukkelijk stil bij de oost-west verhoudingen voor, tijdens en na de Tweede Wereldoorlog en welke invloed die had op onze bevrijders en zelfs de herdenkingen in de jaren die volgde op de oorlog.

We doen de lezing online in een besloten meeting dus inschrijven vooraf is verplicht zodat we u de link naar de meeting kunnen toesturen.

Ik geef Polen in Beeld toestemming deze gegevens te verwerken en te gebruiken in het kader van de lezing. Polen in Beeld deelt deze gegevens niet met derden.*

Ik ontvang graag in het vervolg de nieuwsbrief van Polen in Beeld.

Velden met * zijn verplicht