In Beeld

Natuurlijk is de titel van onze website ook overdrachtelijk maar via dit deel van de website brengen we Polen letterlijk in beeld. Hier tonen we afbeeldingen ingedeeld naar verschillende categorieën:

Kunstenaars

Met plezier brengen we kunstenaars onder de aandacht die ons opvielen. Met regelmaat gaat dit om kunstenaars die ook een afbeelding ter beschikking stellen voor onze kerstkaart. Kijk hier verder naar de kunstenaars.

Fotografen

Een andere mooie vorm van beeldenkunst is die van de fotografie. Ook hiervan tonen we een selectie van fotografen die ons opvielen en we graag bij u in beeld brengen. Kijk hier verder naar de fotografen.

Geschiedenis: De Tweede wereldoorlog

We kunnen er niet omheen. De Tweede Wereldoorlog is een cruciaal moment in de geschiedenis van Polen. In deze galerij brengen we een keur aan afbeeldingen samen uit diverse archieven. Blader door deze foto's en u maakt in vogelvlucht kennis met deze periode in de Poolse geschiedenis. Een aparte galerij toont archief foto's van de Polen die in ons land vochten rond de bevrijding van Breda.