Lever uw bijdrage

Een bijdrage leveren?

De portal Polen in Beeld is een particulier initiatief en draait volledig op de bijdragen van vrijwilligers. Of het nu gaat om beide oprichters Hans en Iwona of de verschillende personen die een bijdragen in de vorm van ideeën of artikelen. Dit geldt dus ook voor de professionele journalisten (Jenne Jan, Marc en Pieter) waarvan we artikelen mogen gebruiken.

Naast deze zichtbare bijdragen zijn we ook erkentelijk voor de personen die op de achtergrond met ons meedenken en ons van input voorzien.

In de categorie, velen handen maken licht werk staan we altijd open voor extra ondersteuning. Zeker nu we in 2018 de stap hebben gemaakt door ook zelf activiteiten te ontplooien.

Help mee verspreiden

De makkelijkste bijdragen die u kan leveren is door onze berichten op de Sociale Media te helpen verspreiden. Wij zijn actief via FacebookTwitterInstagram en Google+. 'Like' en 'deel' onze berichten voor een zo groot mogelijk bereik.

Heeft u tips?

Weet u van een bijeenkomst of heeft een interessant artikel gezien. Breng het bij ons onder de aandacht. Dan kunnen wij kijken of en hoe we het verwerken op de site!

Wilt u meewerken?

Wilt u een bijdrage leveren in de vorm van eigen artikelen of anderszins ons praktisch ondersteunen? Neem dan contact met ons op. Dit kan via het formulier of de contactgegevens op de contactpagina.

Wilt u financieel steunen?

Hoewel we draaien op het werk van vrijwilligers, brengt het beheren van de website en het organiseren van evenementen ook kosten met zich mee. Deze worden nu gedragen door de initiatiefnemers. Denk hierbij onder andere aan de kosten voor de (door)ontwikkeling en hosting van de website.

Wilt u ons hierin financieel steunen dan is dat uiteraard van harte welkom. Ook daarvoor is onze vraag om contact met ons op te nemen. Dit kan via het formulier of de contactgegevens op de contactpagina. Voor ondernemers hebben we natuurlijk een passend aanbod. Meer daarover leest u hier.

Verantwoording

Als u ons wil helpen heeft u uiteraard recht op een verantwoording. Zo maken we sinds 2018 een beknopt jaarverslag waarin we een overzicht geven van de ontplooide activiteiten en de gemaakte kosten. Wilt u hier informatie over? Ook dan vragen we u contact met ons op te nemen.