Advertenties op Polen in Beeld

Polen in Beeld als mediapartner

Sinds we in 2014 begonnen hebben we gestaag gebouwd aan deze portal en een schare volgers op onze sociale media kanalen. Dit heeft uiteraard marketingwaarde.

Polen in beeld is een 'not for profit initiatief' van twee zelfstandige ondernemers, Iwona en Hans, die met passie berichten over de Poolse maatschappij en cultuur. Alle bijdragen door onszelf of anderen worden 'pro bono' geleverd.

Waar mogelijk gebruiken we deze marketingwaarde en ons online bereik om initiatieven te promoten die in lijn liggen met de doelstelling van onze website: bijdragen aan de beeldvorming over Polen, de cultuur en de maatschappij.

Meestal doen we ook dit met gesloten beurzen en zijn we als Polen in Beeld 'mediapartner' en spannen we ons in voor een maximale zichtbaarheid voor het te ondersteunen initiatief. Een voorbeeld van deze vorm van samenwerking was de promotie van Chopin aan Zee.

Voor lezers: Waarom sponsoring?

Soms worden we benaderd door partijen die een boodschap hebben die inhoudelijk wel bij ons past maar een meer commercieel doel dient. Dan zoek we naar een andere vorm van 'wederkerigheid'. Dit kan zijn in de vorm van vrijkaarten voor muziek- of filmvoorstellingen of 'weggeefexemplaren' van bijvoorbeeld een boek.

Heel incidenteel vragen we daadwerkelijk een kleine financiële vergoeding als een directe bijdrage in de kosten die we maken voor bijvoorbeeld hosting en het technische onderhoud van de site. Ook maken we op bescheiden schaal gebruik van affiliate marketing. Dat wil zeggen dat we linken naar webshops zoals bol.com. Als daar iets besteld wordt, krijgen we een kleine vergoeding. Incidenteel kan het zijn dat we ervoor kiezen om een advertentie op te nemen op de site.

Eventuele baten uit deze activiteiten komen volledig ten goede van de website of activiteiten die we (mede)organiseren.

Voor ondernemers: Bereik hier uw doelgroep!

Bent u ondernemer en bedienen wij uw doelgroep? Dan bieden wij verschillende vormen van samenwerking. U kan bijvoorbeeld adverteren op onze site of via onze sociale mediakanalen. Neem contact met ons op via onderstaande formulier om te kijken wat voor u kunnen betekenen. We hielpen bijvoorbeeld naar tevredenheid een onderzoeksbureau aan voldoende kandidaten voor de functie van interviewer.

"Ik vond het een prettige samenwerking. Wie weet kunnen we in de toekomst nogmaals onze krachten bundelen." (een opdrachtgever)

Vul vandaag nog uw aanvraagformulier in. Als u kiest voor het sponsoren van een event betekent dit dat u ook meelift op de promotie van dit event via onze website en sociale media.

Vul het formulier in en we nemen contact op:

  Hoe wil u uw boodschap onder de aandacht brengen? U kunt meerdere opties tegelijk aanvinken: BannerSponsored contentWeet nog niet

  Via welke kanalen wil u uw boodschap onder de aandacht brengen?: WebsiteSociale MediaEvenementWeet nog niet

  Schets kort aan wat u onder de aandacht wilt brengen:

  Uw naam (verplicht):

  Uw e-mail adres (verplicht):

  Uw telefoonnummer: