Disclaimer en Privacy Verklaring

Disclaimer

De inhoud van deze site is met de grootste zorgvuldigheid samengesteld. Verder streven we er naar om gebruik te maken van (beeld)materiaal waarvoor de eigenaar zijn toestemming heeft gegeven, of duidelijk te vermelden welke bronnen we hebben gebruikt.

Mocht u onverhoopt onvolkomenheden aantreffen dan vragen wij u om hierover contact met ons op te nemen.

Privacy Verklaring

Wij snappen dat vertrouwelijkheid en privacy een groot goed is. Daarom is ons streven om, als not for profit organisatie en leunend op de inzet van betrokken vrijwilligers, ons te houden aan de daarvoor geldende richtlijnen.

 

Het contactformulier is (op dit moment) nog geen https formulier. Wees u daarvan bewust als u dit formulier gebruikt en verzend via dit formulier dan ook geen privacy gevoelige informatie.

Deze site maakt ook gebruik van plug-ins en dergelijke van gerenommeerde bedrijven die zich houden en de in Europa geldende privacy richtlijnen. Denk daarbij aan:

  • Google Analytics om om bijvoorbeeld het aantal bezoekers bij te houden. Google houdt hiervoor IP gegevens bij. Los van de statistieken zullen wij deze gegevens niet voor andere doeleinden gebruiken;
  • Voor de nieuwsbrief maken we gebruik van Mail Chimp. Als u zich hiervoor registreert wordt u actief gevraagd deze inschrijving te accepteren (double opt-in);
  • In sommige berichten attenderen we u als lezer op bijvoorbeeld boeken of CD's. Om het u makkelijk te maken gebruiken we dan bijvoorbeeld een plug in van bol.com.