fbpx

Vrijkaarten voor Loving Vincent

Vrijkaarten voor Loving Vincent

In samenwerking met Cineart kunnen wij vrijkaarten weggeven voor de eerste compleet geschilderde film: Loving Vincent. Gemaakt in Gdańsk in Polen onder regie van Hugh Welchman en de Poolse Dorota Kobiela en bekroond met vele prijzen.

We hebben drie keer twee vrijkaarten: Eén setje voor onze volgers op Facebook, één setje voor de volgers op Twitter en één setje voor onze nieuwsbrieflezers.

De vrijkaarten zijn geldig in alle bioscopen van Nederland waar de film draait en de acties lopen van 18 tot en met 24 oktober. Lees wat je moet doen om kans te maken op deze vrijkaarten.

Facebookvolgers

Ga naar ons bericht op Facebook en deel ons bericht. Let op! Doe dit publiek (dus niet alleen met vrienden zodat wij het zeker kunnen zien), tag met wie je wilt en verzamel likes. Heb je aan het einde van de actie de meeste likes? Dan krijg jij een setje vrijkaarten voor Loving Vincent.

Twittervolgers

Retweet onze tweet ook hier kan je taggen met wie je wilt gaan. Heb jij aan het einde van de actie opgeteld de meeste likes en retweets? Dan krijg jij de vrijkaarten.

Nieuwsbrieflezers

De nieuwsbrieflezers hebben een nieuwsbrief gekregen waarin is uitgelegd hoe zij kans maken op de kaarten. Wil je nu een volgende keer ook kansmaken op kaarten, schrijf je dan hieronder in voor onze nieuwsbrief:


Meer weten over de film?

In dit bericht vertellen we meer over de makers, het verhaal en de manier waarop de film gemaakt is.

Reacties zijn gesloten.