fbpx

De unieke kijk van Hashtagalek op onze kerstkaart 2023

De unieke kijk van Hashtagalek op onze kerstkaart 2023

Sinds enige tijd volgen we met onze instagramaccount de Poolse fotograaf Aleksander Małachowski, hashtagalek. Hij fotografeert vooral architectuur. Door zijn standpunten of uitsnijdingen laat hij de de kijker de stad en zijn gebouwen op een unieke manier zien of zelfs ontdekken. Zijn fotografie sprak ons zo aan dat we hem vroegen voor de kerstkaart van 2023 waar hij direct zijn medewerking aan verleende met bovenstaande foto van een tram in de eerste sneeuw van deze winter in Warschau.

Over Aleksander Małachowski, Hashtagalek

Zelf stelt hij zich voor met de volgende tekst:

Aleksander Małachowski, Hashtagalek - architectuurfotograaf, Master of Arts, mede-oprichter van de cursus ProjektFotografia.pl. Hij zoekt naar een kruispunt tussen fotografie en de georganiseerde, fysieke wereld door middel van geometrie en symmetrie, vormgegeven op een minimalistische manier. Hij is ambassadeur van Samsung. Hij maakte foto's voor merken als: Uber, Mastercard, ECHO Investment, PURO Hotels, Canon, ERGO Hestia en Skanska. Bekroond met de beurs van de minister van Wetenschap en Hoger Onderwijs voor uitmuntende prestaties op het gebied van fotografie.
www.instagram.com/hashtagalek.

Een galerij van instagram van hashtagalek

De liefde voor een stad...


Een toepasselijk beeld voor 11 november in Polen


Onderstaande reel laat zien dat zijn foto's het interieur versieren van de hoogste wolkenkrabber van de Europese Unie, de Varso Tower, in een kantoor gelegen op bijna 180 m.

Op verzoek van het CMS-bedrijf maakte Aleksander een serie foto's over de modernisering van Warschau. Deze werden onderdeel van het interieurontwerp van het nieuwe hoofdkantoor op de verdiepingen 39-43 in de Varso Toren in Warschau.

Reacties zijn gesloten.