fbpx

Prettige kerstdagen en een gelukkig 2020

Prettige kerstdagen en een gelukkig 2020

De redactie van Polen in Beeld kijkt terug op mooi 2019. Dit jaar publiceerden we ruim 180 artikelen op onze site, en brachten we verschillende concerten van Poolse musici onder uw aandacht. De samenwerking tussen Holland Baroque en Leszek Możdżer met zijn vrienden Lars Danielsson en Zohar Fresco was in ieder geval de meest internationale. Natuurlijk was 2019 ook het jaar waarin we uitgebreid stil stonden bij de rol van de Poolse bevrijders bij Driel en Breda.

Voor onze kerstkaart mochten we gebruik maken van een aquarel van Michał Jasiewicz. Via onze site maakt u nader kennis met deze kunstenaar.

Tot slot bedanken we iedereen die op een of andere manier heeft bijgedragen aan Polen in Beeld, of dit nou is met artikelen, commentaren of likes en deelacties op de sociale media of door adviezen.

We hopen dat u ons ook volgend jaar, in 2020 blijft volgen. In onze agenda staan al weer een aantal concerten en noteer zeker ook woensdagavond 25 maart in uw agenda. Dan organiseren we in Breda een lezing met Pieter van Os over zijn boek 'Liever dier dan mens'.

Iwona & Hans

Reacties zijn gesloten.