fbpx

Twee vrijkaarten voor de film ‘De Laatste Familie’

Twee vrijkaarten voor de film 'De Laatste Familie'

In samenwerking met het Laaktheater kunnen wij twee vrijkaarten aanbieden voor onze volgers op Facebook! Het gaat om vrijkaarten voor de film 'Ostatnia Rodzina' (De laatste familie). Lees hier over de film en de actie!

Over de film

Deze film volgt 28 jaar uit het gezin Beksiński: de beroemde Zdzisław Beksiński, kunstenaar, beeldhouwer, fotograaf, zijn vrouw Zofia en hun zoon radiopresentator Tomasz.

De film won in Polen en daarbuiten verschillende prijzen en is van de regisseur Jan P. Matuszyński. Het studeerde regie aan de naar Krzysztof Kieślowski vernoemde opleiding aan de Universiteit van Śląsk in Katowice en maakte voor  Ostatnia rodzina (2016) enkele filmdocumentaires. In onderstaande video een interview met de regisseur voorzien van Engels ondertitels:

De facebookactie

Deel onderstaande bericht 'Openbaar' op Facebook (zodat wij het ook kunnen zien), tag met wie je naar de film wilt en verzamel zo veel mogelijk likes. De persoon met vrijdag aan het einde van de middag de meeste likes mag zaterdagavond gratis met 2 personen naar de film! De film is Poolse gesproken en voorzien van Engelse ondertitels.


 

Reacties zijn gesloten.