fbpx

Acteurs gezocht voor Afmeren, een Rotterdamse film met een ‘Pools accent’

Acteurs gezocht voor Afmeren, een Rotterdamse film met een 'Poolse accent'

Ben jij van Poolse komaf en tussen de 25 en 35 jaar? Dan kan je volgende zomer een rol spelen in de korte film 'Afmeren'. Lees hier meer over de film en hoe je je kan opgeven.

Over Afmeren

Plot

Afmeren gaat over de Poolse Marek, die samen met zijn zus Janina een kleine kruidenierszaak runt. Met de opbrengst ondersteunen ze hun ouders die zijn teruggegaan naar Polen. Een van de vaste klanten in de winkel is Theo. Een zeeman op leeftijd die nog graag een laatste grote reis wil maken met zijn schip. Omdat Theo slecht ter been is besluit Marek hem te helpen het schip klaar te maken voor vertrek. Marek heeft een zwak voor de zonderlinge Theo, maar in het intensieve contact tussen de twee, komt de schaduwzijde van de zeeman steeds meer aan de oppervlakte.

De productie

Via het platform Cinecrowd is achterliggende periode geld opgehaald om deze Rotterdamse film, van filmmaker Reyndert Guiljam, mogelijk te maken. De opnames voor deze korte film staan gepland voor voorjaar 2018. De première vindt plaats op de pleinbioscoop in de zomer van 2018.

Ben jij, of ken jij, de perfecte Marek of Janina?

Voor het maken van deze film zijn de makers nu op zoek naar de acteurs die de drie hoofdrollen kunnen invullen. Voor twee van de drie rollen zoeken wij, met de makers, naar acteurs van Poolse komaf tussen de 25 en 35 jaar:

  • een man, potig postuur voor de rol van Marek;
  • een vrouw, normaal postuur voor de rol van Janina.

Acteerervaring is een pré, maar niet vereist. Er is een vergoeding voor de acteurs beschikbaar. Interesse of vragen? Reageer op de facebookpagina van Afmeren of stuur daar een PM.

facebook.com/afmeren     cinecrowd.com/afmeren     afmeren@gmail.com

Reacties zijn gesloten.