fbpx

Afmeren te zien op Arts Rendez Vous Breda

De film Afmeren over de Poolse Marek en de ruwe zeebonk Theo is op zondag 23 september te zien tijdens het Arts Rendez Vous (Atlas Initiatief) Festival in Breda. De film wordt vertoond op een bijzondere locatie, namelijk het schip waarop een deel van de film is gedraaid.

Van 14:00 uur tot 18:00 uur wordt de film op ieder half uur getoond en duurt 15 minuten. De locatie is Veilingkade 12b en de toegang is Gratis.

Afmeren gaat over de Poolse Marek, die samen met zijn zus Janina een kleine kruidenierszaak runt. Met de opbrengst ondersteunen ze hun ouders die zijn teruggegaan naar Polen. Eén van de vaste klanten in de winkel is Theo. Een zeeman op leeftijd die nog graag een laatste grote reis wil maken met zijn schip. Theo is slecht ter been daarom besluit Marek hem te helpen het schip klaar te maken voor vertrek. Marek heeft een zwak voor de zonderling Theo, maar in het intensieve contact tussen de twee, komt de schaduwzijde van de zeeman steeds meer aan de oppervlakte.

Mocht u dus niet aanwezig zijn geweest bij de première tijdens de Pleinbioscoop dan is dit dus een volgende kans op de korte film te bekijken.

Reacties zijn gesloten.