Vrijkaarten voor Filmpremière: Another Day of Life

Vrijkaarten voor Filmpremière: Another Day of Life

We mogen twee keer twee vrijkaarten weggeven voor de première van de film: Another Day of Life donderdagavond 28 februari om 20:45 in EYE in Amsterdam.

Animatiefilm over Ryszard Kapuściński

Ryszard Kapuściński (1932-2007) was een van de belangrijkste en kleurrijkste oorlogsverslaggevers van de twintigste eeuw. Gedurende zijn carrière maakte hij diverse revoluties mee, werd hij talloze keren gevangen gezet en ook een aantal keer ter dood veroordeeld. Als correspondent van een Pools persbureau was hij vooral actief in Afrika.

Toen in 1975 een burgeroorlog uitbrak in Angola was hij de enige buitenlandse reporter ter plekke. In zijn boek Another Day of Life beschrijft hij hoe het diamant- en olierijke land wordt ingezet als pion in de Koude Oorlog. De Poolse regisseur Damian Nenow maakte samen met de Spaanse Raúl de la Fuente  op basis van dit verhaal een animatiefilm in de stijl van graphic novels. Een verhaal maar geen fictie, net als de verhalen van Kapuściński zelf.

Donderdag 28 februari om 20:45 is in EYE filmmuseum de première in aanwezigheid van de regisseur die wordt geinterviewd door Lieve Joris en jij kan erbij zijn.

Hoe kan je winnen?

  • Deel onderstaand Facebookbericht publiek zodat wij het ook kunnen zien!
  • Verzamel likes en deelacties!
  • Die twee personen die woensdag om 19:00 de meeste likes/deelacties heeft verzameld wint twee vrijkaarten voor de première op donderdag!

De Trailer

Reacties zijn gesloten.