fbpx

My name is Lzszszszsk Mzdzdzdzdzr

My name is Lzszszszsk Mzdzdzdzdzr

Met deze titel kregen we vandaag een nieuwsbrief van Holland Baroque in onze mailbox. De aanleiding van het mooie concert dat ze afgelopen zondag gaven in TivoliVredenbrug met de Leszek Możdżer.

Los van het feit dat het fijn is om door zo'n nieuwsbrief herinnerd te worden aan een heerlijk concert afgelopen zondag zit voor ons de kern van het bericht in de staart:

Er klonk gejoel en gejuich voordat we één akkoord met Leszek Możdżer gespeeld hadden afgelopen zondag. Uit Polen en zelfs Japan waren fans afgereisd voor dit concert. Dank aan Utrechts Muziek Overleg, Culturele Zondagen en TivoliVredenburg dat we Earth Particles in deze fenomenale zaal konden spelen. Hoe geweldig is het als je als Utrechts orkest zo’n waanzinnig mooie zaal met je Poolse vriend kan delen. Ja, er zijn plannen voor een volgend album. Dit team staat sterk. Happy feet.

Voor het geval u er overheen las: "Ja, er zijn plannen voor een volgend album.

En de titel boven het bericht? Dat is de manier waarop Leszek zichzelf voorstelt waarmee hij natuurlijk inspeelt op het feit dat voor niet Polen zijn naam een tongbreker kan zijn.

Blackberry Double

Met de mobiele telefoon hebben we zondag een nummer opgenomen voor een impressie. Om echt ongestoord te genieten kunnen wij het album van harte aanbevelen. Te bestellen in de webwinkel van Holland Baroque.

(De CD is zonder voice over van mijn dochter aan het einde (-; )

Reacties zijn gesloten.