Nieuwe samenwerking Holland Baroque en Leszek Możdżer

Nieuwe samenwerking Holland Baroque en Leszek Możdżer Mozdzer

Na de eerste succesvolle samenwerking is nu bekend dat Holland Baroque en Leszek Możdżer opnieuw samen komen op het podium. Mozdzer 

Deze keer worden ze ook nog vergezeld van Lars Danielsson en Zohar Fresco. Met deze contrabassist en percussionist werkte Możdżer al veelvuldig samen.

Nieuwe muziek van Mozdzer

Vorige keer schreef Leszek Możdżer speciaal nieuwe muziek voor de eerste samenwerking met Holland Baroque. Dit leidde naast de optredens uiteindelijk ook tot de CD Earth Particles. Wij interviewden Możdżer naar aanleiding van deze samenwerking.

Ook deze keer schrijft Możdżer nieuwe muziek waarin hij de samenwerking met Holland Baroque samenbrengt met het trio. De CD wordt medio 2020 verwacht. Gelukkig hoeven we niet zo lang te wachten want in september zijn ze voor het eerst te horen in Nederland.

De eerste twee concerten staan als 'Try out' te boek en het concert in Den Bosch als 'Wereldpremière'. In het voorjaar van 2020 volgt dan een tour in Polen. Wij kunnen niet wachten. De kaarten zijn in ieder geval al besteld.

Geniet hier nog van Hansa Surf Hotel:

Via bol.com is een (deel van) de discografie van Możdżer verkrijgbaar:

Reacties zijn gesloten.