fbpx

Cezary Wyszynski maakt foto van de dag uit 2015

In de fotocommunity van National Geographic kunnen fotografen hun mooiste opnames kwijt en iedere dag is er een ' Foto van de Dag'. Nu heeft National Geographic de 20 mooiste foto's bekend gemaakt. Daaronder de foto 'And here I am' van de Poolse fotograaf Cezary Wyszynski.

'The Lost Mouse Kingdom' van Cezary Wyszynski

De foto maakt onderdeel uit van het album 'The Lost Mouse Kingdom' op de Facebookpagina van Cezary Wyszynski. Bij de 25 foto's in dit Facebook album heeft de fotograaf een leuk verhaal geschreven dat als volgt begint:

De eerste foto uit het verhaal

"Far away, in a land of fable and fancy, where men do not thread, there exists a Mouse Kingdom.

Many a story I've heard told, yarns about the mouse cities and mouse civilisation. But just listening was not enough. I wanted to know, to see how the mice lived, what their laws and customs were, what their daily toil looked like. I needed to find the Kingdom, at any cost."

Stemmen op de foto

Op de site Bored Panda kan gestemd worden op de 20 door National Geographic gekozen foto's en daarbij staat de foto 'And here I am' nu op de nummer 1. Het stemmen kan nog een week.

Bekijk ook het andere werk van Cezary Wyszynski

Overigens zijn de foto's van de muis niet het typische werk van Cezary Wyszynski. Zoals uit zowel zijn foto's in de fotocommunity van National Geographic als uit zijn Facebook pagina blijkt maakt Cezary Wyszynski ook hele mooie portretten en heeft hij een voorliefde voor Azië.

De foto's bij dit artikel zijn geplaatst met toestemming van Cezary Wyszynski.

 

 

 

 

Reacties zijn gesloten.