fbpx

Lezingen helaas uitgesteld

Het is nauwelijks verrassend te noemen maar de lezingen met Pieter van Os over zijn boek 'Liever dier dan mens' op 21 maart en 25 maart zijn uitgesteld. Dit uiteraard in verband met de maatregelen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan.

Lezingen UITGESTELD

We schrijven met nadruk UITGESTELD omdat zowel Pieter als onze partners boekhandel Roelants als Mondiaal Centrum Breda de lezing graag opnieuw inplannen zodra we duidelijkheid hebben dat dit soort bijeenkomsten weer veilig gehouden kunnen worden.

Sterkte de komende tijd

Als redactie wensen we iedereen veel sterkte de komende tijd en daarbij een bijzonder hart onder de riem voor iedereen die nu moeite heeft om dicht bij zijn naasten te zijn door de opgelegde reisbeperkingen in Polen (en andere landen).

Pak een boek

Het lijkt erop dat we de komende tijd veel thuis zullen zitten omdat behalve onze lezing meer activiteiten niet doorgaan. Behalve dat dit mogelijk leidt tot meer films en series kijken misschien ook een reden om nog wat meer te gaan lezen. Vorige week tijdens de boekenweek hebben we aantal tips op een rij gezet.

Reacties zijn gesloten.