fbpx

Pools theater onder de Haagse wolken

Pools theater onder de Haagse wolken

Op zaterdag 29 september vindt onder de Haagse wolken het eerste Pools-Nederlandse festival van het Zuiderparktheater plaats. Dit festival is nadrukkelijk ook gericht op het Nederlandse publiek.

Het festival is een samenwerking tussen het Zuiderparktheater, MOOI Welzijn, de Gemeente Den Haag en diverse Poolse verenigingen, organisaties en supermarkt Groszeks. Zo levert onder andere Wojciech Cecherz een bijdrage die u al volger van onze site kan kennen van 6.10 to Eindhoven waarvoor we hem interviewden.

Een podium voor de Poolse cultuur

Den Haag kent de grootste populatie Polen van Nederland. Zij hebben inmiddels een aanzienlijk netwerk in Den Haag opgebouwd met eigen winkels, apotheken en scholen. Het Zuiderparktheater biedt de Poolse cultuur graag een podium. Het Poolse Festival onder de Wolken is bedoeld voor zowel Nederlandse als Poolse inwoners van Den Haag.

De voorstellingen beginnen om 13:30 en duren tot 18:00

Een festival met actuele themas

Tijdens het Pools Festival onder de Wolken staan verschillende optredens en voorstellingen op het programma waarin actuele themas op speelse manier aan bod komen. Hoe ziet het dagelijks leven in Nederland eruit en waar vind je hulp als je die nodig hebt?

Programma

– Mitomani Multistyle Folk Ensemble

– Kindertheater door Marta Bujnowicz-Widerska en Wojciech Cecherz

– Poppenkast Opgepast

– DJ Rasmatal

Toegang en Consumptiemunten

De toegang is gratis. Wel is het nodig om in de voorverkoop (op de site van het theater) consumptiemunten aan te schaffen. Zoals het theater het beschrijft:

Om u sneller te kunnen bedienen werken wij in de horeca met consumptiemunten. Een drankje betaalt u met 2 munten. U kunt de munten al vooraf bestellen in batches van 8 of 16 munten. Aan de kassa krijgt u de bestelde munten uitgereikt. U betaalt geen servicekosten voor de munten en u hoeft niet meer in de rij te staan.
– 8 consumptiemunten: € 10,00
– 16 consumptiemunten: € 20,00

 

 

Reacties zijn gesloten.