fbpx

Onderzoek voor SCP naar het samenleven in Nederland

Onderzoek doen voor SCP naar het samenleven in Nederland

In april begint veldwerk voor een landelijk onderzoek voor het Sociaal en Cultureel Planbureau (SCP). Onder meer dan 6000 mensen uit verschillende groepen in Nederland nemen onderzoekers vragenlijsten af om inzicht te krijgen hoe Nederlanders met elkaar samenleven, wonen en werken.

De verschillende onderzochte groepen zijn Nederlanders met een Turkse, Marokkaanse, Somalische, Iraanse, Poolse, Surinaamse en autochtone achtergrond en een achtergrond in het Caribisch deel van het Koninkrijk (Aruba, Curaçao, Sint Maarten, Bonaire, Sint Eustatius en Saba).

De vragenlijst wordt ook vertaald in de volgende talen: Turks, Marokkaans-Arabisch, Somalisch, Farsi of Pools. Het onderzoekbureau dat dit onderzoek uitvoert zoekt daarom interviewers die het leuk vinden om van begin april tot en met juli voor dit onderzoek te interviewen.

Meer informatie vind je op de website van onderzoeksbureau Labyrinth. Ben jij tweetalig en lijkt jou dit leuk werk? Dan kan je bij hen solliciteren naar de functie van interviewer SIN.

Reacties zijn gesloten.