fbpx

Poolse Nederlanders over ‘andere Polen’ in Nederland

Een prikkelende titel? En ben jij een Poolse Nederlander en heb je langer dan 5 jaar in Polen én Nederland gewoond? Dan kan je meedoen aan wetenschappelijk onderzoek! Lees onderstaande oproep:

"Hoi! Ik ben Silke en ik schrijf mijn scriptie over de vergelijkingen die Poolse Nederlanders maken met andere Polen in Nederland. Ik ben op zoek naar mensen die langer dan 5 jaar in Polen én Nederland hebben gewoond en die willen bijdragen aan mijn onderzoek.

Dit, door middel van een gesprek over hoe vergelijkingen van bijvoorbeeld succes en sociale leefstijlen worden gemaakt en hoe gender hierin een rol speelt. Mijn doel is om uit te vinden of mannen en vrouwen een andere manier van vergelijken aannemen.

Bent u een Poolse Nederlander die mij wil helpen? Dan zou ik graag met u in gesprek gaan! Stuur mij een berichtje via social media @SilkevanHerk of mail me op s.e.vanherk@uvt.nl.

Alvast bedankt!"

Silke

Met Polen in Beeld steunen we graag studenten en onderzoekers die bijdragen aan de beeldvorming over Polen. Helpt u Silke bij het onderzoek voor haar scriptie?

Afbeelding van Hebi B. via Pixabay

Reacties zijn gesloten.