fbpx

Loop een virtuele marathon (of minder) en haal geld op voor goede doelen

Volgende week wordt de marathon van Warschau georganiseerd en het is mogelijk om 'virtueel' mee te lopen. Met die inschrijving steun je ook nog een goede doelen zoals Polska Akcja Humanitarna (PAH), Unicef of WNF. De afstanden waar je uit kan kiezen zijn de traditionele 42km, de halve marathon, 21km, 10km en 5km.

Bij de inschrijving krijg je een eigen 'fundraiser' pagina voor het goede doel van jouw keuze. Zodra je ten minste 150PLN hebt opgehaald, krijg je een startnummer. Op dit moment staat de teller al op 5.000.000 PLN (ruim een miljoen Euro).

Ben je een hardloper? Heb je komend weekend toch een trainingsloop gepland of zocht je nog een 'wedstrijd'? Geef je dan vandaag nog op, laat je steunen en steun daarmee een van de goede doelen. Op de site van de organisatie vind je natuurlijk veel meer details.

Ze zijn helaas niet erg ingesteld op internationele deelname, de site heeft wel een 'engels' vlagje maar is opvallend Pools. Net als de YouTube-video van PAH (onderaan dit bericht) waarin ze vertellen over hun werk voor schoon drinkwater in Soedan.

Voor de schrijver dezes is het helaas niet te combineren met andere activiteiten dat weekend, anders had ik zeker 'het goede voorbeeld' gegeven en meegedaan.

Polska Akcja Humanitarna

Wij dragen PAH een warm hart toe dus we hopen dat je ervoor kiest om hen te steunen. Hier kan je ons bericht lezen over hun werk in Syrië en hun kerstbal sierde onze eerste digitale kerstkaart in 2014. Of kijk verder op hun eigen website voor meer informatie.

Reacties zijn gesloten.