fbpx

Op vakantie naar Polen? Tips en bestemmingen

Zoekt u ideeën voor uw vakantie in Polen? Hier een eerste hulpmiddel met suggesties van de redactie. De redactie van Polen in Beeld komt regelmatig in Polen. Ook komen we met leuke ideeën voor uitstapjes tijdens de vakantie tegen in de media. Als we hierover berichten op onze site voegen we twee soort tags toe: Vakantietip en vakantiebestemming.

Vakantiebestemming

De tag vakantiebestemming verwijst berichten waarin we een locatie bespreken die het waard is speciaal naar op reis te gaan. Dit zijn natuurlijk steden als Warschau en Krakau maar ook het unieke oerbos Puszcza Białowieska. Zie het als de drie sterren van Michelin "een reis waard".

Vakantietip

Natuurlijk zijn er ook berichten waarin we onderwerpen bespreken die misschien niet een hele reis waard zijn. Toch zijn ze de moeite meer dan waard. Hierin voegen we de twee sterren van Michelin, "een omweg waard" en een ster "een goed rustpunt op uw route" samen. De afweging of u er alleen even voor stopt tijdens uw vakantie of dat u er voor omrijdt, is natuurlijk aan u.

Fijne vakantie!

Met bovenstaande ideeën hebben we niet de illusie een volledig en uitputtend overzicht te geven van de mogelijkheden voor uw vakantie in Polen.

Het Poolse bureau voor Tourisme kan met hun site u natuurlijk heel goed op weg helpen als u overweegt om in Polen op vakantie te gaan.

Reacties zijn gesloten.