fbpx

“De pop” spreekt tot de verbeelding. Win een gratis boek

Midden juni verscheen bij uitgeverij Atlas Contact de Nederlandse vertaling van “De pop“, een Poolse negentiende-eeuwse klassieker van de schrijver Bolesław Prus. De vertaler Karol Lesman noemt het zijn Magnum opus en de recensent van het NRC bekroonde het boek met 5 sterren. Met recht dus een boek dat tot de verbeelding spreekt.
Voor de volgers van Polen in Beeld stellen we samen met de uitgeverij Atlas Contact een gratis boek beschikbaar gesigneerd door de vertaler Karol Lesman. Maar zo'n uniek boek geven we niet zo maar weg. Daar moet je wel wat voor doen!

Maak een foto met thema De pop" en verzamel 'likes'

Ga naar onze Facebookpagina, waar dit bericht ook staat, en plaats in een reactie op dat Facebookbericht een foto die laat zien hoe “De Pop” jouw verbeelding prikkelt. Je mag de foto natuurlijk kort toelichten. Zorg voor een aansprekende afbeelding en verzamel vervolgens zo veel mogelijk ‘likes’. Roep bijvoorbeeld je eigen volgers op Facebook op om jouw foto ‘te liken’.

De actie loopt tot en met 31 augustus, het einde van de zomervakantie. De foto die op dat moment de meeste likes heeft, krijgt van ons het boek.

Daarnaast maken wij als redactie een selectie van de geplaatste foto’s en nemen de mooiste, grappigste, de gekste of de meest ontroerende afbeeldingen (onder vermelding van de auteur) op in ons dossier. Dit als illustratie bij de inleidende tekst en de eerste twee hoofdstukken van “De pop” die je daar kunt lezen. Zie dit als een eervolle vermelding van de jury (-;.

Voorwaarden "De Pop" wedstrijd

Als redactie van Polen in Beeld gaan we er vanuit dat je foto’s of afbeeldingen gebruikt die rechtenvrij zijn. Door ze op onze Facebookpagina te plaatsen geef je ons toestemming ze eventueel te gebruiken op onze website. Mochten we ze eventueel voor andere doeleinden nog willen gebruiken, dan doen wij dit uiteraard altijd in overleg met jou.

Laat je verbeelding spreken:

button facebookactie

Reacties zijn gesloten.